АБОНАМЕНТИ:

Печели с Европейското:
Абонамент за период от 1 месец – 30лв.

Тази наша услуга е свързана с Европейското първенство по футбол в Австрия и Швейцария. През всеки ден от Евро 2008 Ние ще ви пращаме емайл с избрани от нас мачове с коефициент не по-малък от 2,00. Нашата цел е в края на месеца е всеки един от вас да е с положителна Банка спрямо тази с която е започнал и ще се постараем процента на успеваемост да бъде възможно най-висок.

Печели с Футбол-Гейм:
Абонамент за 1 месец – 20лв.

Тази услуга не е пряко свързана с мачовете от Евро 2008, тъй като всеки ден Вие ще получавате по една добре обоснована от нас прогноза на някой мач през съответния ден.

За да закупите един от нашите АБОНАМЕНТИ моля свържете се с нас чрез емайл-а на Екипа който е: FootballGame@abv.bg


От началото на Европейското първенство по футбол, което започва на 07.06 нашият сайт ще пусне платени прогнози за голяма част от срещите в Австрия и Швейцария. Само за 30лв за периода в който протича Европейското Вие ще получавате по поне две прогнози на ден с над 2,00 коефициент на вашият емайл.Втората оферта която предлага нашият екип е свързана с обоснованите ни прогнози, като за да получавате всеки ден по една обоснована от нас прогноза ще трябва да заплатите абонамент от 20лв(който ще бъде валиден в рамките на 30дни). Всеки който иска да се включи в платената ни програма моля да ни пише на нашият емайл където ще бъде уведомен, как да плати и как ще си получава всеки ден прогнозите.За всеки който си закупи АБОНАМЕНТ преди началото на Европейското ще получи бонус от 1 седмица безплатно получаване на прогнози.
Тъй като Ние се отнасяме сериозно към работата си ще водим непрестанна статистика на платените ни прогнози която ще може да се вижда в отделен раздел в сайта от всеки един член на Интернет пространството.
email: FootballGame@abv.bg

Нашите прогнози имат определена доза риск, но предишните ни успехи, карат този риск да бъде сведен до минимум.